Gå til indhold

Tilmeld deltagere til et kursus

Hvem kan gøre det: administratorer og ledere med ret til at tilmelde. En leder kan kun tilmelde brugere i de organisationer, lederen har ret til.

  1. Vælg Administration › Kurser › Kurser.
  2. Vælg kurset i træet til venstre, og åbn fanen Deltagere.
  3. Klik Ny.
  4. Find brugerne under Vælg brugere. Vælg en organisation, en eller flere læringsprofiler, eller søg på navn, brugernavn eller e-mail.
  5. Klik Hent brugere, og sæt flueben ved dem, der skal med. Vælg alle tager alle, du har hentet.
  6. Udfyld Adgang og evt. Certifikat (se nedenfor).
  7. Klik Tilmeld.

Tilmeldingen kører videre, mens du arbejder. Øverst på siden kan du se, hvor mange der er tilmeldt.

FeltBetydning
Aktiv statusLad stå på kursets aktivstatus, medmindre deltagerne skal være aktive eller ikke aktiverede uanset kurset.
StartdatoDagen, kurset bliver tilgængeligt.
DeadlineFristen for at gennemføre. Kursisten ser den i kursets info.
UdløbsdatoDagen, adgangen udløber.
Lås efter fuldførelseKurset kan ikke åbnes igen, når det er gennemført.
Certifikat gyldigtAntal dage, certifikatet gælder.
Automatisk fornyelseNår certifikatet udløber, får deltageren kurset igen, så certifikatet kan fornyes.

Sæt flueben i Inkludér allerede tilmeldte, før du henter brugerne. Så kan du give dem en ny frist eller nyt udløb på én gang.

  1. Sæt flueben ved deltagerne i listen.
  2. Klik Skift status, og vælg fx Fuldført eller Ikke påbegyndt.
  3. Bekræft.

Den nye status overskriver deltagernes nuværende status, også i kursets moduler. Ikke påbegyndt nulstiller.

Klik på skraldespanden ud for en deltager, eller sæt flueben ved flere og klik Fjern. Deltagernes resultater slettes, og det kan ikke fortrydes. Vil du bare lukke adgangen, så klik på deltageren og ret Aktiv status i stedet.

Det afgør kursets regler under fanen Workflow. Der sendes kun en mail, hvis der er en regel, som sender en besked, når en bruger tilmeldes. Se Brugeren fik ingen mail.